Detachering

Bij Janssen Personeelsdienst bent u aan het juiste adres als het gaat om verschillende HR-diensten. Onze meest voorkomende dienstverlening is Detachering. 

Detachering via Janssen Personeelsdienst, hoe werk dat?

Via Janssen Personeelsdienst is het mogelijk om middels een detacheringsovereenkomst een medewerker aan uw organisatie te binden. Voornaamste verschil tussen uitzenden en detacheren, is dat er bij detacheren naast een startdatum ook een einddatum in de overeenkomst vermeld staat. Dit zorgt voor zowel de medewerker als uw organisatie voor meer zekerheid. U kunt de medewerker voor langere tijd aan uw organisatie binden en de medewerker heeft zekerheid in zijn/haar werk. Naast bovenstaande voordelen brengt het nog een aantal voordelen voor uw organisatie mee:

  • De exacte duur van de detacheringsovereenkomst is in nader overleg tussen Janssen Personeelsdienst, de medewerker en u te bepalen. Daarbij behoort een proeftijd tot de mogelijkheden;
  • Omdat u de medewerker voor een langere periode aan uw organisatie weet te binden, heeft u alle tijd om een goed beeld van de medewerker te krijgen, alvorens u (eventueel) overgaat tot het aanbieden van een vast dienstverband;
  • Janssen Personeelsdienst blijft juridisch werkgever, waardoor u als organisatie gewaarborgd blijft van eventuele risico’s en kosten bij ziekte. Daarbij zorgen wij verder de volledige personeels- en salarisadministratie van deze medewerker(s) en heeft u geen omkijken naar bijkomende afdrachten.

Meer weten?

Meer weten over detacheren via Janssen Personeelsdienst? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bekijk ons team met contactmogelijkheden!