Detachering via Janssen Personeelsdienst, hoe werk dat?

Detavast:

Ben je op zoek naar vast personeel?
Dan is detavast de perfecte oplossing!

Detavast staat voor: “via detacheren naar een vast dienstverband”.
Wij werven en selecteren de juiste medewerker, die in dienst komt bij Janssen Personeelsdienst. Wij geven de medewerker een arbeidsovereenkomst, scholingsbudget, pensioen en natuurlijk begeleiding. De medewerker wordt voor de duur van de arbeidsovereenkomst gedetacheerd bij jouw bedrijf. Wanneer de detavast-overeenkomst is afgelopen kan je als bedrijf de medewerker zelf kosteloos een arbeidsovereenkomst aanbieden.

Onze medewerkers nemen bij deze constructie een bewuste keuze om na de arbeidsovereenkomst bij Janssen Personeelsdienst, in dienst te komen bij jou bedrijf.
Om deze keuze tot een succes te maken, worden met de kandidaat én jou de contractduur, overname afspraken, inlenersbeloning en opleidingsbehoefte vastgelegd.

Project detachering:

Heb je een project aangenomen waar een techneut voor nodig is met een specifieke specialisatie?
Dan is project detachering de perfecte oplossing.

De medewerker blijft onder contract bij Janssen Personeelsdienst en wij detacheren de medewerker voor een afgesproken periode bij jouw bedrijf.

Onze medewerkers nemen bij deze constructie een bewuste keuze om bij meerdere opdrachtgevers gedetacheerd te worden, werkervaring op te doen en zo geïnspireerd te blijven de diverse aspecten van de techniek te ervaren.

Meer weten?

Meer weten over detacheren via Janssen Personeelsdienst? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bekijk ons team met contactmogelijkheden!