Interne vacatures

Wij zijn Janssen Personeelsdienst, hét technische detacheringsbureau, met vestigingen in Doetinchem en Arnhem. We bemiddelen kandidaten naar een uiteindelijk vaste baan in de techniek. Wij zijn groeiende en breiden ons werkgebied continu uit.

Op dit moment hebben wij voor zowel het team in Doetinchem als in Arnhem een vacatures vacant. Het gaat om fulltime functies, waarbij 32 uur per week bespreekbaar is.

Intercedent – Arnhem
Veel vrijheid in het indelen van je werkdagen en jezelf ontwikkelen in de techniek? Dat kan in de functie van intercedent in Velp! Wij hebben de perfecte vacature voor iemand die klaar is voor een volgende stap in zijn/haar carrière. Ben je iemand die écht wil ondernemen? Lees dan snel verder!

Bekijk het vacatureprofiel hier.

Vestigingsmanager – Arnhem
In jouw rol van vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van de vestiging. Je coacht de consultants en stuurt je team aan. Hierbij stimuleer je de ontwikkeling en professionele groei van je collega’s. Vestiging Arnhem wordt ‘jouw’ vestiging, waarbij je onder andere verantwoordelijk wordt voor het behalen van de gestelde doelen. Je bouwt relaties op met klanten en prospects en draagt vanuit jouw rol actief bij aan de ontwikkeling van ons detacheringsbureau.

Bekijk het vacatureprofiel hier.

Intercedent – Doetinchem
Goed nieuws! Wij hebben de perfecte vacature voor iemand die klaar is voor een volgende stap in zijn/haar carrière en zich graag (verder) wil ontwikkelen in de techniek! Ben je iemand die daarnaast veel vrijheid in het indelen van zijn/haar werkdagen prettig vindt en écht wil ondernemen? Bekijk dan ons vacatureprofiel!

Bekijk het vacatureprofiel hier.

Team Janssen Personeelsdienst