Wij zijn Janssen Personeelsdienst, hét technische detacheringsbureau in de regio Doetinchem – Arnhem. We bemiddelen kandidaten vanaf mbo 4 t/m wo niveau naar een uiteindelijk vaste baan in de techniek. Wij zijn groeiende en breiden ons werkgebied continu uit.

Op dit moment hebben wij 3 interne vacatures!

1. Consultant techniek
Dit betreft een fulltime functie, waarbij je start op onze vestiging in Doetinchem, om vervolgens samen met onze collega Stijn mee te ‘verhuizen’ naar onze vestiging in Arnhem! Je krijgt enorm veel vrijheid om je werkdagen zelf in te delen. Je bezoekt veel technische bedrijven en maakt daar kennis met de meest geavanceerde hightech machineparken. Je werft en spreekt zowel latent als actief werkzoekenden, die je vervolgens matcht met de juiste bedrijven in de regio. Bekijk het vacatureprofiel hier.

2. Salesmedewerker payroll

Dit betreft een functie voor 24-40 uur per week. Je benadert proactief bedrijven om onze payroll dienstverlening onder de aandacht te brengen. Bij interesse neem je de payrollaanvraag in behandeling, registreer je de klant in ons systeem, breng je een offerte uit, bel je verzonden offertes na en helder je eventuele vraagstukken op. Bekijk het vacatureprofiel hier.

3. Stage marketing (HBO)
Als marketing stagiair word je onderdeel van een jong en dynamisch team dat dagelijks vraag en aanbod bij elkaar brengt. In jouw rol ga je samen met je collega’s de uitdaging aan om technisch talent aan te trekken voor de klanten van Janssen Personeelsdienst. Samen zorg je ervoor dat de naamsbekendheid groeit en beoordeel je constant de beste en meest efficiënte manier om te werven. Bekijk het vacatureprofiel hier.

Teamfoto