Onze werkwijze 

Onze werkwijze is helder en overzichtelijk. Door middel van enkele eenvoudige stappen komen wij samen tot jouw droombaan in de techniek. Denk jij ook zo nu en dan na over een volgende stap in je carrière? Loop je bijvoorbeeld weleens rond met vragen en/of gedachten zoals:

  • Past mijn huidige baan nog wel bij mijn ambities?
  • Zit ik nog wel goed op mijn plek?
  • Ik zou graag meer willen verdienen.
  • Ik heb de behoefte aan een betere werk-privébalans.
  • Ik wil betekenisvoller en uitdagender werk.
  • Het lijkt me fijn om dichterbij huis te werken.

Wat jouw vragen of gedachten ook zijn, wij gaan graag met je in gesprek! Waar word je blij van, maar ook waar ben je goed in en wat vind je belangrijk in een baan of werkgever? Ben je starter op de arbeidsmarkt, of beschik je al over jarenlange werkervaring? Wij gaan je in beide situaties helpen! We helpen al meer dan 20 jaar (young) professionals aan een (betere) baan in de techniek. Benieuwd wat onze werkwijze is? Deze bestaat uit de volgende stappen.

In 5 stappen naar jouw volgende uitdaging

Stap 1 – Het eerste contact
Leuk, wij hebben voor het eerst contact! Je bent bijvoorbeeld via LinkedIn door ons benaderd, of je hebt zelf contact met ons opgenomen naar aanleiding van een specifieke vacature of behoefte. Wij maken telefonisch kennis en plannen een intakegesprek in op een van onze kantoren. Natuurlijk gaan wij discreet met jouw gegevens om.

Stap 2 – De kennismaking
De koffie of thee staat klaar en je komt langs op kantoor om echt eens met ons in gesprek te gaan! Wij worden blij van interessante gesprekken met ambitieuze mensen. Wij bespreken wat jouw wensen zijn, waar jij blij van wordt en welke mogelijkheden wij zien. Liever vroeg in de ochtend of ná vijf uur langskomen? Geen probleem! Wij denken graag met je mee.

Stap 3 – Wij gaan aan het werk
Nu wij een goed beeld van jou hebben gekregen, gaan we voor je aan de slag! We bekijken samen met ons team met welke bedrijven wij een match vinden in ons netwerk. Welk bedrijf voldoet aan jouw wensen, behoeften en ambities. Tijdens het gehele traject word je regelmatig op de hoogte gehouden omtrent de stand van zaken.

Stap 4 – Het is een match!
Yes, we hebben een match! Je gaat op gesprek bij het bedrijf. Wij plannen het gesprek voor je in en natuurlijk begeleiden en adviseren wij jou in het gehele proces.

Stap 5 – Je hebt een nieuwe baan!
Gefeliciteerd! Je hebt een klik met het bedrijf en je bent het eens geworden over de arbeidsvoorwaarden! Je gaat aan de slag. Wij bieden jou direct een jaarcontract waarbij je vanaf je eerste werkdag pensioen opbouwt. Daarnaast is er een fors opleidingsbudget beschikbaar om je te kunnen blijven ontwikkelen. De volgende stap in jouw carrière is gezet!

Kortom, jouw volgende uitdaging is maar een paar stappen van jou verwijderd. Wil jij eens sparren? Leuk!
Bekijk hier alvast onze actuele vacatures.

Zullen wij kennis maken?