Het opstellen van een CV is voor veel mensen een pittige klus en daar helpen wij jou graag bij! Heb jij geen ervaring met het opstellen van een CV of kun je wel wat handige tips gebruiken? Lees dan snel verder.

Foto toevoegen. Wel of niet?
Het toevoegen van een foto kan een goede aanvulling zijn op je CV. Ze hebben meteen een goed beeld van de persoon die ze voor zich hebben. Zorg er voor dat het een nette, zakelijke foto is. Heb je deze niet? Laat dan de foto achterwege.

Relevante werkervaring
Plaats in je CV alleen relevante werkervaring. Het heeft geen zin om je CV vol te zetten met bijbaantjes die je tien jaar terug hebt gehad. Kranten rondbrengen is namelijk niet erg relevant voor iemand die solliciteert voor een baan als monteur.

Laat je CV nakijken
Laat je CV nakijken door iemand als je klaar bent. Zo kunnen er nog (spel)fouten worden verwijderd en aanvullingen worden gedaan.

LinkedIn profiel
Heb je een LinkedIn profiel? Zorg ervoor dat deze is bijgewerkt. Zo matcht je profiel met het CV dat je hebt ingeleverd. Denk ook aan andere Social Media, zoals Facebook en Instagram. De kans is namelijk groot dat een potentiële werkgever je gaat opzoeken en hij wil natuurlijk niet lezen hoe dronken jij het afgelopen weekend was.

Tip: Check bij het controleren van je Social Media accounts gelijk onze bedrijfspagina’s, waar we iedere week leuke vacatures, acties en unieke tips geven voor het het vinden van een te gekke baan! Klik hier om onze Facebook pagina te gaan of neem een kijkje op onze LinkedIn pagina, door hier te klikken.

Wees eerlijk
Je CV iets mooier maken is geen probleem, maar liegen werkt tegen je. Als je al wordt aangenomen, komen ze er later meestal alsnog achter dat sommige zaken niet kloppen. Dit zal geen positieve uitwerking hebben op eventuele referenties.

Opleidingen
Heb je weinig opleidingen behaald, maar ben je wel doorgegroeid binnen een bedrijf? Zet dan je werkervaring boven je opleidingen. Zo voorkom je dat ze stoppen met het lezen van je CV omdat de opleidingen niet interessant zijn!

En nu?
Laat onze consultants direct zien wat jij in huis hebt! Zij komen namelijk graag met je in contact om de vele mooie mogelijkheden te bespreken met je! Neem contact met ons op via 0314-374940, info@janssenpersoneelsdienst.nl of laat je gegevens achter via 06-82212994.