Janssen Personeelsdienst (voorheen Janssen Interim Services) is een detacheringsbureau in de techniek en opgericht in 2001.

Liefde voor het vak

Vakidioten, zonder poeha met volle liefde voor hun vak. Vakmensen die gedreven zijn om mooi en goed werk te leveren! Dat is waar wij als medewerkers van Janssen Personeelsdienst blij van worden.
Door onze technische achtergrond kunnen wij ons perfect vinden met jou als werkzoekende! Wij willen weten waar je naar op zoek bent en helpen je daar maar al te graag mee!

Technisch werk gaat zo veel verder dan het diploma of CV. Het gaat om feeling, om de persoon achter dat CV. Waar word jij blij van? Daar komen wij samen achter in onze  zoektocht naar dé perfecte functie met toekomstperspectief.

Wij zijn groot in Oost-Nederland en breiden ons werkgebied continu uit. Wij kennen de juiste mensen én de juiste bedrijven, waardoor wij er doorgaans snel in slagen om jou als werkzoekende een perfecte werkomgeving te bieden!

Meer weten over onze organisatie? Neem contact met ons op of bekijk onze teampagina.

Volg je ons al op Social Media?

Mis niets meer en volg ons op Facebook & LinkedIn! Op onze Social Media pagina’s posten we regelmatig unieke vacatures, winacties, nieuwtjes en tips & tricks! Klik op onderstaande link en volg ons op Facebook en/of klik hier om ons te volgen op LinkedIn.

Facebook