Welkom bij Janssen Personeelsdienst!

Sinds 2001 matchen wij technisch talent met mooie bedrijven en vacatures in ons netwerk. Bij ons ben je aan het goede adres als je op zoek bent naar een baan met toekomstperspectief.

Vanuit onze vestigingen in Doetinchem en Arnhem bemiddelen wij (latent) werkzoekenden naar een baan in de regio, een functie waarbij je écht op je plek zit. Ons netwerk bestaat uit bedrijven in onder andere de metaal, installatietechniek, industrie, bouw, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Door onze technische achtergrond en ons grote netwerk, slagen wij er snel in om de volgende stap in je carrière voor je te vinden. Technisch werk gaat zo veel verder dan het diploma of CV. Het gaat om de persoon achter dat CV. Waar word jij blij van? Daar komen wij samen achter in onze zoektocht naar de perfécte baan! Wij zijn de betrouwbare bemiddelaar van onder andere engineers, managers, vakkrachten en de technische ondersteuning op kantoor. Wij helpen je graag, of je nou op zoek bent naar je eerste baan of de behoefte hebt aan een volgende stap. Wij doen alles met passie, vanuit ons hart voor techniek en met oog voor talent. Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Klik hier!

Team Janssen Personeelsdienst

Onze cultuur

Wij zijn betrokken, zowel bij onze kandidaten en hun carrière als bij onze klanten en hun ontwikkelingen. Daarnaast zijn we nieuwsgierig naar de techniek en bouwen wij aan duurzame relaties waarin betrouwbaarheid en transparantie centraal staan. We staan bekend om onze informele contacten en korte lijntjes. Wij krijgen energie van ons werk! Plezier en humor zijn dan ook een onmisbaar onderdeel van onze cultuur. Kom eens bij ons langs, dan kun je het zelf ervaren!

Nieuwsgierig naar de gezichten achter Janssen Personeelsdienst? Neem dan eens een kijkje op onze teampagina.

.

Volg je ons al op Social Media?

Wij plaatsen regelmatig interessante en leuke berichten zoals onze nieuwste vacatures. Volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram en mis niks meer!

LinkedIn pagina Janssen Personeelsdienst Facebook pagina Janssen Personeelsdienst Instagram pagina Janssen Personeelsdienst