Liefde voor vakmensen

Vakidioten. Medewerkers met talent. Mensen zonder poeha met volle liefde voor hun vak. Vakmensen die gedreven zijn mooi en goed werk te leveren! Dat is waar wij als medewerkers van Janssen Personeelsdienst blij van worden. Door de technische achtergrond en kennis van onze consultants kunnen zij zich perfect associëren met jou als werkzoekende! Wij weten waar je naar op zoek bent en helpen je daar maar al te graag mee! Wij spreken de technische taal. Wij delen de enorme liefde voor het vak. Van techneuten, voor techneuten.

Onze missie is om elke technisch gemotiveerde werkzoekende een baan te bieden die past bij zijn of haar mogelijkheden en ambities. Technisch werk gaat zo veel verder dan het papiertje of CV. Het gaat om feeling, om de mens achter dat CV. Waar word jij als vakmens blij van? Daar komen wij samen met jou achter en met jou zoeken wij de perfecte werkgever!

Onze ambitie is om hét aanspreekpunt te worden als het gaat om technisch personeel in Oost – Nederland. Dit willen wij onder andere bereiken door intensieve contacten te onderhouden met zowel werkzoekenden als werkgevers. De ideale match tussen werkgever en werknemer is een kwestie van mensenkennis. Daar investeren wij in door o.a. intensief contact met jou te onderhouden en opleidingsmogelijkheden aan te bieden. Wij zijn al jarenlang actief in de regio en hebben daardoor een goede kennis van zaken. Wij zijn oprecht geïnteresseerd en staan open voor nieuwe uitdagingen.

Volg je ons al op Social Media?

Mis niets meer en volg ons op Facebook, Instagram & LinkedIn! Op onze Social Media pagina’s posten we regelmatig unieke vacatures, winacties, nieuwtjes en tips & tricks! Klik op onderstaande link om ons te volgen via Facebook,  klik hier om ons te volgen op LinkedIn en hier om ons te volgen op Instagram.

Facebook