Passie voor techniek!

Onlangs hebben wij een leuk gesprek gehad met Simon, op ons kantoor in Doetinchem. Simon kwam in maart 2021 bij ons in beeld, toen hij HBO Automotive studeerde aan de HAN. Hierbij lag de focus op mechaniek, elektrotechniek, materiaalkunde en verbrandingsmotoren.

Simon stond op het punt af te studeren en was op zoek naar zijn eerste echte baan. Via een tip van een bekende, is hij bij ons terecht gekomen en zodoende zijn wij met hem in gesprek gegaan. Hij gaf aan op zoek te zijn naar een baan waarbij hij betrokken zou worden bij het ontwerp of het verbeteren van een machine/product. Met dit ‘huiswerk’ zijn wij voor hem aan de slag gegaan. Al snel kon hij bij diverse bedrijven binnen ons omvangrijke netwerk op gesprek.

In mei 2021 is Simon gestart bij Biostream International in de functie van R&D engineer. Hier is hij bijna een jaar werkzaam geweest. Gedurende dit jaar hebben wij veel contact met hem gehouden en hem diverse keren op zijn werk bezocht. Op zijn verzoek hebben wij na een klein jaar een nieuwe uitdaging voor hem gezocht en opnieuw werd er veel interesse getoond in zijn profiel. Simon is toen gestart bij Dutch Thermal Engineering, in de functie van engineer.

We vonden nog een archieffoto van een eerder ’taartmoment’ met Simon. Hier had hij zijn proeftijd bij DTE succesvol doorlopen.

Onlangs kregen we het bericht dat Simon naar Duitsland gaat verhuizen en de liefde achterna gaat. Daarmee is helaas zijn dienstverband bij ons onlangs beëindigd. Hij heeft vlak voor het einde van zijn dienstverband contact met ons opgenomen met de vraag of hij iets voor ons kan betekenen met betrekking tot het geven van een aanbeveling. Daar zeggen wij natuurlijk geen ‘nee’ tegen; graag zelfs!

Welkom in de techniek!

Wat onderscheidt ons van andere partijen?

Op de vraag van onze collega Niels, wat Janssen Personeelsdienst nou echt onderscheidt van andere partijen, gaf Simon het volgende aan:

“De betrokkenheid en technische kennis van de medewerkers, het aantal concrete opties dat met mij is besproken én de korte communicatielijnen.”

Hij heeft op deze manier goed gebruik kunnen maken van ons brede netwerk en is bij bedrijven terecht gekomen waar hij zelf nooit aan zou hebben gedacht.

Dit is voor ons een ontzettend mooie opsteker! Simon, bedankt voor jouw vertrouwen in Janssen Personeelsdienst! We vinden het top dat je via ons werkzaam bent geweest en wensen je veel plezier in Duitsland!

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in de techniek en nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij gaan heel graag met je in gesprek! Bij ons start je met een jaarcontract en bouw je vanaf je 1e werkdag pensioen op! Vul het formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!

Team Janssen Personeelsdienst