Uitzenden

Bij Janssen Personeelsdienst bent u aan het juiste adres als het gaat om verschillende HR-diensten. Naast de dienstverleningen Detacheren en Werving en Selectie, behoort Uitzenden ook tot de mogelijkheden.

Uitzenden via Janssen Personeelsdienst, hoe werkt dat?

Uitzenden is het (tijdelijk) ter beschikking stellen van medewerkers aan opdrachtgevers en komt met name voor bij organisaties die (tijdelijk) pieken en dalen willen opvangen. Uiteraard gaan wij, in welke situatie dan ook, graag met u in gesprek om te beoordelen of wij aan de behoefte van uw organisatie kunnen voldoen. Ook als u geen zekerheid van werk voor een langdurige periode kunt garanderen, zijn er op basis van uitzenden diverse mogelijkheden bespreekbaar.  Daar denken wij graag met u in mee. Denk hierbij aan een personele behoefte voor de duur van een project of een kortstondige periode, bijvoorbeeld tijdens een periode waarbij er veel zieken binnen uw organisaties zijn.

Voor flexibele (tijdelijke) contracten, hanteren wij de NBBU CAO. Dit is de branche organisatie van uitzendondernemingen die de belangen behartigt van de uitzendbranche. In de NBBU CAO wordt onder andere de fasen systematiek besproken als het gaat om de maximale inleentermijn van een medewerker. Deze ziet er als volgt uit:

Fase 1:

Deze fase duurt 26 (gewerkte) weken, waarbij sprake is van 4-wekelijkse contracten. Alle weken waarin je hebt gewerkt, tellen mee als een gewerkte week. Ook wanneer je in die week maar 1 uur, een dag, of minder dan 5 dagen hebt gewerkt.

Fase 2:

Deze fase start na de 26e (gewerkte) week en duurt 52 (gewerkte) weken. De medewerker heeft in deze fase recht op minimaal 3 uur uitbetaling per contract.

Fase 3:

Deze fase duurt  maximaal 4 jaar. Gedurende deze fase kunnen er maximaal 6 uitzendovereenkomsten voor bepaalde tijd worden aangegaan, waarbij er een urengarantie in de uitzendovereenkomst(en) vermeld dienen te worden.

Fase 4:

Deze fase betreft een fase waarin de medewerker recht heeft op een vast dienstverband. Dit kunnen wij i.o. aanbieden.

Is er sprake van een onderbreking langer dan 6 maand in fase 1, 2 of 3? Dan begint de telling opnieuw en begint de medewerker weer in fase 1.

Meer weten?

Meer weten over uitzenden via Janssen Personeelsdienst? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bekijk ons team met contactmogelijkheden!