Collega worden?

Wij zijn Janssen Personeelsdienst, hét technische detacheringsbureau in de regio Doetinchem – Arnhem. We bemiddelen technische talenten naar een uiteindelijk vaste baan in de techniek. Wij zijn groeiende en breiden ons werkgebied continu uit. Begin 2023 openen wij onze 2e vestiging in Arnhem!

Op dit moment hebben wij 3 interne vacatures!

1. (Junior) Intercedent (Arnhem / Doetinchem)
Een uitdagende functie, waarbij je veel vrijheid krijgt en start op onze vestiging in Doetinchem. Na een uitgebreid inwerktraject, blijft Doetinchem jouw thuisbasis, of verhuis je met onze collega Stijn mee naar onze nieuwe vestiging in Arnhem! Als intercedent bezoek je veel technische bedrijven en maak je kennis met de meest geavanceerde hightech machineparken. Je werft en spreekt zowel latent, als actief werkzoekenden, die je vervolgens matcht met hun droombaan in de regio. Bekijk het vacatureprofiel hier.

2. (Meewerk) Stage commercie / HRM
Als stagiair(e) krijg je bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen én te ontdekken van je echt leuk vindt. Wij laten je meekijken en meewerken met een intercedent / consultant. Je gaat (online) op zoek naar de perfecte match voor een kandidaat. Daarnaast kijk je mee met sollicitatiegesprekken en maak je voorstelprofielen naar aanleiding van deze gesprekken. Voel je je comfortabel? Dan mag je uiteindelijk ook zelf sollicitatiegesprekken voeren. Nieuwsgierig? Bekijk het vacatureprofiel hier.

3. Stage (recruitment) marketing (HBO)
Ben je op zoek naar een leerzame stage, waar veel ruimte is voor initiatieven en ideeën? Als marketing stagiair(e) word je onderdeel van een jong en dynamisch team dat dagelijks vraag en aanbod bij elkaar brengt. In jouw rol ga je samen met je collega’s de uitdaging aan om technisch talent aan te trekken vor onze klanten. Samen zorg je ervoor dat de naamsbekendheid groeit en beoordeel je constant de beste en meest efficiënte manier om te werven. Bekijk het vacatureprofiel hier.

Team Janssen Personeelsdienst