Werving & Selectie

Bij Janssen Personeelsdienst bent u op het juiste adres als het gaat om verschillende HR-diensten. Naast de dienstverleningen Detacheren en Uitzenden, behoort Werving en Selectie ook tot de mogelijkheden. Het werven en selecteren van de juiste medewerkers is een tijdrovende en kostbare bezigheid. Deze klus nemen we graag uit handen en kunt u met onze jarenlange ervaring in de techniekbranche, gerust aan ons overlaten!

Werving & Selectie via Janssen Personeelsdienst, hoe werkt dat?

Bij Werving & Selectie komt de medewerker direct bij uw organisatie in dienst. Om de juiste match tussen uw organisatie en de medewerker te maken, zullen wij ons eerst uitgebreid in uw bedrijf verdiepen. Wij streven immers naar een perfecte vertaalslag tussen de functie en de kandidaat. Wij volgen daarbij een helder stappenplan, zowel voor uw bedrijf als voor uw (toekomstige) medewerker. Tijdens een kennismakingsgesprek met een van onze consultants, stellen wij in nauw overleg een duidelijke profielschets op, zorgen we voor een (kosteloze) plaatsing van de opgestelde vacature op verschillende (Social media) kanalen en brengen we u nadien in contact met een aantal geschikte kandidaten. Wij selecteren en voeren de eerste sollicitatiegesprekken. Uw enige zorg is dan nog: ‘Wie wordt het?’.

Gaat de voorgestelde kandidaat voor u aan de slag? Dan bereken wij hiervoor een werving- en selectiebedrag. Dit betreft een percentage van het bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld.

Meer weten?

Meer weten over de werving & selectie mogelijkheden via Janssen Personeelsdienst? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bekijk ons team met contactmogelijkheden!